​LindeDagen 2020 bjuder in utställare som vill visa det mesta av det bästa med Lindesberg

Av på 2 december, 2019
LindeDagen lockar varje år tusentals besökare som får lära känna det mesta av det bästa med Lindesberg under trivsamma former.

LindeDagen – en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg – bjuder nu in utställare till den sjätte upplagan onsdag 13 maj 2020. ”LindeDagen har etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare – och en unik möjlighet för utställarna att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former”, skriver arrangerande Lindesbergs Rotaryklubb i inbjudan.

LindeDagen genomförs för sjätte året i rad onsdag 13 maj 2020 kl 16-20. LindeDagen är en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg – som en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i.

LindeDagen 2020 arrangeras som tidigare efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg.

LindeDagen har efter fem år etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare – och en unik möjlighet för företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former.

LindeDagen 2020 arrangeras som tidigare efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg med dessa utställarområden och utställarplatser där utställare kommer att presentera sina verksamheter under trivsamma former.

Inbjudan till utställare på LindeDagen 2020

  • När: Onsdag 13 maj 2020 kl 16-20
  • Var: Efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg
  • Vad: En unik möjlighet för utställarna att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former
  • Hur: Klicka här för att komma direkt till anmälan till LindeDagen 2020 » https://podio.com/webforms/17326338/1164993

Målgrupper & syften/mål för besökare på LindeDagen:

  • Invånarna i Lindesbergs kommun: Att skapa kännedom om och stolthet över vår kommun för att göra lindesbergare till ambassadörer för sin kommun + att ha lite roligt under trivsamma former.
  • Inpendlare till Lindesbergs kommun: Att skapa intresse och motivation för att bli inflyttare – genom att upptäcka hur roligt och trevligt vi har det i Lindesberg.

Målgrupper & syften/mål för utställare på LindeDagen:

  • Att erbjuda företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun möjligheten att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former;
  • Att genom projektet LindeDagen bidra till att profilera och marknadsföra Lindesbergs Rotaryklubb som en förening som verkar både globalt och lokalt.
  • Att genom utställarbidrag (från kommersiella aktörer) skapa ekonomiska möjligheter för Rotary att ge bidrag till nya lokala projekt i Lindesberg.

Med 200.000 kronor i bidrag från LindeDagens utställare kunde Generationsparken nedanför Församlingshemmet invigas på LindeDagen 2019.

Länet | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in