​OBOS och EFD genomför ”OBOS-omgång” i september

Av på 5 juli, 2019

Genom satsningen kommer man att sätta guldkant på sex fotbollsmatcher under sensommaren – allt som ett led i OBOS samarbete med Elitfotboll Dam (EFD) och titelsponsorskap för OBOS Damallsvenskan. OBOS kunder och intressenter får fri entré till matcherna.

Den 7-9 september kommer OBOS att synas lite extra under sex av OBOS Damallsvenskans matcher i Örebro, Kungsbacka, Limhamn, Eskilstuna, Malmö och Växjö. Denna spelomgång har OBOS och Elitfotboll Dam tillsammans valt att kalla för ”OBOS-omgången”.

– Vi kommer att ha ett OBOS-tält på plats där representanter från våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS Kärnhem finns för att berätta mer om vår verksamhet. För OBOS är det här en möjlighet att synas som bostadstillverkare, samtidigt som vi aktiverar oss tillsammans med OBOS Damallsvenskan, säger Magnus Brusefält, sponsringsansvarig på OBOS.

OBOS kommer också att ordna aktiviteter på plats för både stora och små, såsom ansiktsmålning och utmaningar i hur hårt och pricksäkert man sparkar en fotboll.

De som kommer på dessa matcher är där för fotbollsupplevelsen, det säger ju sig självt, säger Magnus. Därför har vi fokus på aktiviteter som går i linje med detta, och som primärt riktar sig till barnfamiljer, som ju också är en av våra primära målgrupper som bostadsutvecklare.

OBOS befintliga kunder och de som har anmält sitt intresse till något av bostadsprojekten får dessutom fri entré till matcherna.

– Detta gör vi för att visa att våra kunder betyder mycket för oss, säger Magnus. Samtidigt ligger det helt i linje med våra egna värderingar som samhällsutvecklare, där livet mellan husen spelar en minst lika viktig roll som själva bostäderna. Och då menar vi inte bara i form av att vi skapar levande och trivsamma bostadsområden, utan även att vi kan bidra till en rolig och meningsfull fritid, som här i form av fri entré till OBOS-omgångens matcher.

Och han avslutar:

Målet vi har för OBOS-omgången är att det ska resultera i ett dubbelt värdeskapande. Genom att sätta guldkant på det som redan är en folkfest skapar vi mervärde både för publiken, för oss själva som företag och för damfotbollen i stort.

Följande spelorter och datum gäller för OBOS-omgången:

KIF Örebro DFF – Kristianstads DFF
7 september klockan 14.00 i Behrn Arena, Örebro

Kungsbacka DFF – Vittsjö GIK
7 september klockan 15.00 på Påskbergsvallen A, Kungsbacka

IF LB07 – Piteå IF DFF
7 september klockan 15.00 på Limhamns IP, Limhamn

Eskilstuna United DFF – Kopparbergs/Göteborg FC
7 september klockan 15.00 på Tunavallen, Eskilstuna

FC Rosengård – Djurgårdens IF FF
8 september klockan 14.00 på Malmö IP, Malmö

Växjö DFF – Linköpings FC
9 september klockan 19.00 på Myresjöhus Arena, Växjö

Sport | Fotboll
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in