Lokalt | Örebro HK vann efter förlängning

By on 25 februari, 2016

Örebro HK vinner över Djurgården med 2-1, ÖHK gör det rättvist i en match där Örebro långa stunder dominerar Djurgården.

Tänk vad den Time Out kan göra, jag tänker på den som Kenta tog i den andra perioden som vänder matchen till Örebros fördel och Örebro är nu riktigt på gång.

Hoppas det här är något som ÖHK kan ta med sig framåt och vända den negativa trenden, idag såg spelet mycket bättre ut i anfallszon. Det finns lite att jobba på i uppspelsfasen, men det är något som att komma med självförtroendet.

Något som spräcktes idag, vilket är otroligt viktigt är den nolla i kolumnen för gjorda mål  i powerplay. Örebro tog 62 minuter på sig att göra det, men Bobo Pettersson ändrade på den nollan idag.

Det här ska vi ta med oss, och det ska bli en skjuts uppåt i tabellen, närmast HV 71 på lördag.

Örebro HK – Djurgårdens IF 2-1 efter förlängning.