Länet | Länstrafiken satsar på kundforum online

By on 2 maj, 2016

Från den 2 maj kan Länstrafikens resenärer få svar på sina frågor direkt i ett kundforum på Länstrafikens webbplats. Satsningen är en del i att förenkla resandet och utöka kundservicen för resenärer. Detta görs genom att öppna upp möjligheten till att få svar och ställa frågor direkt via Länstrafikens webbplats.

­­— Vårt mål är att förenkla resandet med kollektivtrafiken och ett onlinebaserat kundforum bidrar till det. Många resenärer vill gärna skriva sina frågor till oss istället för att ringa, säger Thony Lundberg, Trafik- och marknadschef på Länstrafiken Örebro.

Kundforumet har tidigare funnits i mindre skala på en kampanjsajt för Örebro Stadsbuss och öppnas nu upp för resenärer i hela länet i och med att det flyttas över till Länstrafikens webbplats www.lanstrafiken.se. Det blir nu möjligt att få svar på frågor kring kollektivtrafiken i hela länet.

Vi ser kundforumet som ett bra sätt att få reda på vad resenärerna frågar efter och också se vad vi behöver förbättra och informera tydligare, säger Thony Lundberg.

Tanken med kundforumet är att resenärer ska kunna se vad andra ställt för frågor och på så vis hitta sitt svar. Det går också att skriva egna frågor direkt i forumet.

Genom att följa upp det som skrivs i kundforumet kan vi lyfta viktiga frågor och ta tillvara på resenärernas förslag. Det resenärer skriver i kundforumet kan vi också använda för att tydliggöra information i andra kanaler, säger Thony Lundberg.

De andra kontaktsätten finns fortfarande kvar och för den som önskar går det att kontakta Länstrafiken via Facebook, Twitter, telefon och mejl. Resenärer är även välkomna att besöka Länstrafikens Kundcenter vid Örebro Resecentrum.

Länet
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login