ÖSK nollade Häcken

By on 26 april, 2017

Örebro SK tog emot BK Häcken i Allsvenskans 5 omgång på ett regnigt, blåsigt Behrn Arena, det var en match som vädergudarna inte hade ett gott öga till.

Första halvlek var helt klart Häckens, laget ett störts bollinnehav, tryckte på och hade mest avslut. Örebro var steget efter, var alldeles för smånätta i sina uppspel och det blev för komplicerat. Trots att Häcken var närmast slutade den mållös.

Andra halvlek inleddes bäst av BK Häcken som dominerade spelat och radade upp chans efter chans, utan att få in bollen. Med 15 minuter kvar av matchen klev Örebro upp och började att skapa något, men det var en aning sent för att kunna komma nära och få in bollen, den andra halvleken och matchen slutade oavgjort 0-0.

Anmärkningsvärt var att det var 27-6 till Häcken i avslut men Örebro SKs målvakt Oscar Jansson tog allt som kom i hans väg, nästa match för Örebro är Malmö borta måndag 1 maj.