Örebro SK förlorade tungt mot Hammarby

By on 8 juli, 2017

Örebro SK åkte till Stockholm för att ta sig an Hammarby IF i ett mitten möte i allsvenskan.

Det såg bra ut och det var ett fint spel som Örebro presterade i första halvlek men tyvärr verkar oförmågan att göra mål vara tillbaka.

Örebro saknade inte chanser men det var ingen som lyckades sätta någon riktig press på Hammarbys målvakt.

Första halvleken slutade 1–0 efter mål av Hammarbys nummer 14 Fredrik Torsteinbø i 41 minuten.

Örebro presterar ett bra spel men lyckas inte trycka in bollen, jag hade efter senaste hemmamatchen mot Norrköping att både Sema och Besara hade fått igång målskyttet.

Efter halvtidsvilan var det ett betydligt piggare Hammarby som kom ut på planen, dock lyckas Örebro att etablera en viss press.

Men i den 49 minuten utökar Hammarby ledningen till 2–0 genom Pa Dibba.

Nu var det bara Hammarby för hela slanten och i 66 minuten slog Pa Dibba in sitt andra mål för dagen och ökade på ledningen till 3–0.

I slutet av matchen lyckades Örebro åter få ett vist tryck och i 83 minuten lyckas Brendan Hines-Ike nicka in bollen efter ett fint inlägg och fastställer slutresultatet till 3–1.

Jag är rädd för att Örebro åter är inne i målkrampen för det är på tok för få avslut och det känns som om ingen vill avsluta.