MTG köper exklusiva nordiska medierättigheter till fighten mellan Mayweather och McGregor

By on 19 juli, 2017

MTG har köpt de exklusiva rättigheterna till fighten den 26 augusti mellan Floyd Mayweather Jr. och Conor McGregor – två legendarer inom boxning och MMA.

Med ett otroligt track-record på 49-0 (26 KOs) står Mayweather (40) obesegrad som den mest framgångsrika boxaren genom tiderna. Han återvänder till ringen efter två år i pension för att möta McGregor (28) – den regerande UFC Lightweight Champion och tidigare UFC Featherweight Champion, med rykte om att vara en av sportens mest intensiva och svårslagna fighters.

Kampen äger rum på den utsålda T-Mobile Arena i Las Vegas och förväntas bli den största pay-per-view boxningsmatchen genom tiderna.

Peter Nørrelund, MTG EVP och VD för MTG Sport: ”Detta är den viktigaste fighten för att avgöra allt – Mayweather vs McGregor, boxning mot MMA, precision vs power. Vi ser fram emot att erbjuda detta spännande event, med massiv attraktion för alla sport fans, till Norden den 26 augusti som regionens största pay-per-view någonsin.”

Kristian Hysén, Head of Sports, IMG Media, representerar och säljer de internationella rättigheterna:
”Mayweather vs McGregor-evenemanget är en episk sporthändelse och vi är mycket glada över att arbeta nära MTG i Norden. MTGs långa erfarenhet och framgångsrik PPV-operation är en perfekt match för denna händelse.”.

Sport | Boxning
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login