Örebro SK tog ett poäng i svängig match

By on 31 juli, 2017

Örebro SK styrde kursen mot Göteborg för att ta sig an BK Häcken.

Det hela blev en underhållande match med många chanser för båda lagen och där Örebro bekanta Ahmed Yasin i den 12: e minuten kunde ge ledningen till BK Häcken med 1–0 där han debuterade idag.

Örebro låg riktigt illa till en bra stund i första halvlek och buden på 2–0 var större än en Örebro kvittering. Men efter ett skadeavbrott då Axen samlade sina mannar så ändrades bilden helt och i den 42: a minuten kunde Kennedy trycka in kvitteringen och ställningen 1–1.

Denna ställning höll sig till pausvilan och Örebro fick gå till halvtidsvila med oavgjort resultat.

Den andra halvleken blev en svängig historia med bra chanser för båda lagen men där det kändes som om Häcken arbetade sig in mer och mer i matchen. På slutet var Häckens tryck stort men Örebro lyckades hålla stånd och slutresultatet blev 1–1.

En välförtjänt poäng för båda lagen och ett rättvist resultat på en svängig och underhållande match.