Pinsamt ÖSK föll hemma mot Hammarby IF

By on 21 augusti, 2017

Örebro SK tog emot Hammarby IF inför storpublik på Behrn Arena, lagen kom till spel inför 8407 åskådare.

Det var Hammarby som öppnade starkast och tog ledningen i den åttonde minuten, men hemmalaget repade sig snabbt och började jobba sig in i matchen. I slutet av den första halvleken såg det riktigt bra ut och ÖSK hade ett par fina chanser samt ett spel som såg bra ut inför den andra, första halvlek slutade 1-0 till Hammarby.

Örebro SK öppnade den andra halvleken som de började den första, något som bortalaget tog tillvara på och gick fram till 2-0 i den 56 minuten. Ett mål som gjorde att luften gick ur hemmalaget, ÖSK hade boll men skapade noll och ingenting. Istället var det Hammarby som kunde vända snabbt, skapa mest, vilket ledde fram till 3-0 i bortafavör i den 67 minuten. Efter det var inget snack om saken, Hammarby IF kunde vinna matchen med 3-0.

Örebro SK gjorde inget större intryck i matchen mot Hammarby IF, pinsamt och tafatt spel hjälpte inte laget till något kreativt över huvudtaget. Det såg inte heller ut som om coachningen från ledarbänken låg på någon högre nivå, det hela kanske var en reaktion efter att ÖSK hade gått ut och meddelat att det här är tränare Alexander Axéns sista match. Otroligt dumt och korkat att som ett elitlag på högsta nivå gå ut och tillkännage ett sånt beslut innan säsongen är slut, men nu är den fadäsen gjord och det är bara att hoppas att laget kan ta sig samman och spela det spel de stundtals har visat upp.