IBF Örebro imponerade i sin SSL-premiär

By on 27 september, 2017

IBF Örebro gjorde idag sin SSL-premiär borta mot Storvreta IBK, det var Örebro som visade upp störst tålamod och kunde utnyttja spelet bäst.

Örebro stod upp bra och hade oavgjort när den andra perioden blåstes av (3-3), och visade upp ett bra spel.

I sista periodens första del tryckte Storvreta på och hade även gjort om en aning i laget, men Örebro visade upp ett tålmodigt spel. Trots riktigt bra försvarsspel så kunde Storvreta trycka in 4-3 efter ett bra avslut, ribba in. Örebro var inte alls långt efter och 16.20 in i den tredje perioden kunde de kvittera till 4-4, vilket tog matchen till förlängning.

I förlängningen var Örebro starkast och kunde ta extrapoängen genom Markus Ekengren och vann med 5-4!

Det var Örebro som visade upp mest tålamod, var vakna på kontringar och kunde sticka upp snabbt högt i banan. Målvakten Tim Lennartsson var en stor faktor i vinsten genom ett storspel i tredje perioden som Storvreta inte kunde ta sig igenom , nu väntar hemmapremiär mot Sirius söndag 1 oktober i Idrottshuset.