Örebro Kings föll borta mot jumbolaget

By on 18 oktober, 2017

I Svenska Superligans sjunde omgång åkte Örebro Kings till Umeå för att möta jumbolaget Team Thorengruppen, en match som inte riktigt gick som Örebro ville.

Det ska tilläggas att vi kom in i mitten av den andra perioden och har inget att rapportera från den första perioden, och de tio första av den andra.

Slarvigt byte i andra perioden som ledde fram till Team Thorengruppens lednings mål 3-2, med tre minuter kvar av den andra perioden var det Ekengren som fick ett friläge men valde att passa och det blev inget av det. Örebro spelade jämnt med Thorengruppen och skapade en hel del chanser i perioden, men det fanns en del anonyma spelare i Kings som inte riktigt var på hugget.

Tredje perioden inledde Kings bra och det var en anings övertag, och det var Örebro som slog in 3-3 i den fjärde minuten av Aron Ohlsson. Örebro fick med sig ett power play i den sjätte minuten vilket ledde till att Simon Palmen kunde göra 4-3 till Kings 6.16 in i perioden. 29 sekunder senare gjorde Thorengruppen 4-4, och ytterligare 25 sekunder senare 7.15 hade Thorengruppen gått upp i ledning till 5-4, här svängde det snabbt. Efter det gick Örebro ner på två formationer, tyvärr var det hemmalaget som kunde gå fram till 7-4  inom loppet av två minuter. 16.00 in i perioden tog Örebro time out, och man plockade ut målvakten i ett försök att komma ikapp. En åtgärd som inte räckte ända fram, även om Örebro sköt i både ribba som utsida mål och Team Thorengruppen vann matchen.

Örebro Kings gjorde en stabil insats borta mot Team Thorengruppen men räckte inte ända fram, nästa match för Kings är på lördag 21 oktober kl. 13.00.

Sport | Innbandy
Örebronyheter

 

You must be logged in to post a comment Login