Örebro SK förlorade mot tabelljumbon

By on 20 oktober, 2017

Örebro tog ikväll emot Halmstad hemma på Behrn Arena för en match i allsvenskans 28: e omgång.

Det var en match som var i princip betydelselös för Örebro inte längre kan nå sitt mål om en topp 6 placering medan Halmstad var piskade att vinna om man skulle ha en chans att nå kvalplats.

Den första halvleken kan bara beskrivas som kontrollerad från båda lagen med väldigt få målchanser över huvud taget. En ganska tråkig halvlek där det inte bjöds på mycket för den publik som kommit till Behrn Arena denna höstkväll.

I den andra halvleken kändes det som att Halmstad hade insett alvaret och att man är på väg ut ur allsvenskan och i den 25:e minuten klippte Halmstads Gabriel Gudmundsson till efter en bra löpning och satte 0–1. Örebro vaknade till något efter Halmstads mål men det var långt från tillräckligt och trots ökat tryck mot slutet så räckte det inte och Halmstads hopp lever fortfarande för Halmstad.

Jag tycker att Örebro underpresterar och det saknas avslut 7 skott på mål är på tok för lite mot allsvenskans tabelljumbo. Nu återstår det att se hur det går för Halmstad och om de lyckas nå kvalstrecket.

Karl-Johan Sandberg, Sport | Fotboll
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login