Besöksrekord när Linde energi firade jubileum med Öppet Hus

Av på 14 november, 2019
Många ville ta chansen att besöka Linde energi.

Det var mer eller mindre rusning och organiserat kaos när omkring 1 000 personer tog chansen att besöka Linde energi under onsdagskvällen. I samband med den årliga kundkvällen delades även företagets uppskattade trohetsbonus, en gåva till alla elhandelskunder, ut och dagen till ära firade trohetsbonusen 10-års jubileum.

Vilken uppslutning och vilket engagemang! Vi har fantastiska kunder, sprudlar Jens Isemo, vd på Linde energi. Vi vill vara nära våra kunder och göra dem mer delaktiga i vår verksamhet. Att ge tillbaka, slå upp dörrarna och bjuda på oss själva är en del av detta och vi märker att det är mycket uppskattat.

Under kvällen fick besökarna chansen att ställa frågor till Linde energis experter inom elnät, elhandel, fjärrvärme, solceller, elbilar, betalningar och framtida energilösningar. Dessutom anordnades guidade turer i företagets värme- och ångcentral samt så tog man tillfället i akt att visa upp sin helt nya HVO-tank – den första biodieseltanken i Lindesberg.

– Vi har alltid haft många besökare på våra kundkvällar, men i år slår vi alla rekord. Vi ser redan fram emot nästa års kundkväll och möjligheten att välkomna ännu fler kunder då, avslutar Jens Isemo.

10 år med uppskattad trohetsbonus

Trohetsbonusen som alla elhandelskunder får har tidigare utgjorts av bland annat tavlor och praktiska vardagssaker som en hållbar tygväska, i samarbete med de lokala konstnärerna Ted Ström, Thomas Rydén och Pernilla Eriksson.

I år, när trohetsbonusen firar 10-års jubileum, är det en praktisk kylväska. Perfekt för utflykter och äventyr. De elhandelskunder som inte hade möjlighet att besöka den årliga kundkvällen är välkomna förbi Linde energi på Skrinnargatan i Lindesberg under ordinarie öppettider, för att hämta sin bonusgåva.

Länet | Lindesberg
Örebronyheter

Källa Linde Energi

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in