BIK Karlskoga förlorade mot serieledarna

By on 18 november, 2018

BIK Karlskoga åkte till Oskarshamn för att ta sig an serieledande IK Oskarshamn för den 16 omgången av hockeyallsvenskan.

Inför dagens omgång fanns fortfarande backduon Viktor Lang och Jacob Lundegård på skadelistan för BIK Karlskoga, Oskarshamn kom senast från en vinst mot Tingsryd.

Första perioden började Karlskoga bra men Oskarshamn arbetade sig in i matchen i en ganska händelsefattig period.

Andra perioden började ganska jämnt men Oskarshamn tog sakta över, det blev lite grinigt och Oskar Nilsson fick matchstraff för osportsligt uppträdande.

Tredje perioden var det Oskarshamn som var klart bäst men Karlskoga lyckades ändå kvittera i den andra minuten, Oskarshamn höjde nu tempot och i den 12 minuten tog de tillbaks ledningen.

Första perioden i tredje minuten blir Oskarshamns Filip Sveningsson utvisad 2 + 10 minuter för tackling i ryggen samt osportsligt uppträdande, Oskarshamn klarar underläget, i sjätte minuten får Karlskoga en utvisning, Karlskoga klarar underläget, i nionde minuten får Oskarshamn en utvisning för slashing, Oskarshamn klarar underläget, 18 minuten får Karlskoga en utvisning för slashing, Karlskoga klarar underläget, perioden slutar 0 – 0.

Första perioden slutade 0-0
Första perioden skottstatistik Oskarshamn 24 – BIK Karlskoga 14

Andra perioden i fjärde minuten får Karlskoga en utvisning för tripping, Karlskoga klarar underläget, åttonde minuten utvisning för Oskarshamn tripping, Oskarshamn klarar underläget, i nionde minuten blir Oskar Nilsson utvisad 5 minuter för tackling i ryggen samt matchstraff för osportsligt uppförande, Karlskoga får också en utvisad för roughing, i den tionde minuten sätter Jonas Engström 1 – 0 för Oskarshamn, andra perioden slutade 1 – 0.

Andra perioden slutade 1-0 till Oskarshamn
Skottstatistik andra perioden Oskarshamn 9 – BIK Karlskoga 7

Tredje periodens andra minut kvitterar Fredrik Forsberg 1 – 1, i tredje minuten får Karlskoga en utvisning för fasthållning av klubba, Karlskoga klarar underläget, i den 12 minuten sätter Markus Modigs ledningsmål för Oskarshamn 2 – 1,

Tredje perioden slutade 2-1 till Oskarshamn