En stabil 3-0 seger till Forward idag.

By on 28 april, 2013

Forward är på rätt spår igen efter en vinst mot Selånger idag. Hemmalaget vann tillslut matchen med 3-0 då de sista målen kom med ca 10 min kvar av matchen.

Även om skärpan saknas vi avsluten i första halvlek så var Forward det bättre laget. Man förde spelet och såg betydligt farligare ut i straffområdet. Dagens första målskytt blev Jacob Nilsson som i den första halvleken snappade upp en retur från målvakten på ett skott från Kristoffer Näfer.

I den andra halvleken kunde sedan Stellan Carlsson punktera matchen med sitt 2-0 mål. Men det skulle även bli ett mål till då Robert Ingvarsson satte 3-0.

Första halvlek:
Det är en lite seg start på matchen, efter drygt 10 min kommer den igång och båda lagen skapar sig möjligheter att ta ledningen. Men det är dock BK Forward som håller i taktpinnen och sätter tempot på matchen. I den 21:e min lyckas Forward komma in i ett bra läge med man skjuter bollen rakt i händer på Selångers målvakt.

Hemmalaget jobbar för att få ett ledningsmål, även om det tar tid. I den 30:e kommer nästa bra läge för Forward, men nicken går precis utanför vänstra stolpe. Men i den 35:e matchminuten kommer ledningsmålet för Forward. Jacob Nilsson tar vara på en retur från Kristoffer Näfer. Den första halvleken slutar 1-0 till Forward.

Andra halvlek:
BK Forward höjer tempot direkt i inledningen av den andra halvleken och det resulterar i att man får ett par bra lägen att sätta ett mål till. Selångers spel ser ut att allt mer komma av sig. De spelar mest på försvar och kommer inte så långt i sina anfall. Matchen står många gånger i den andra halvleken och väger, men med ca 20 min kvar börjar Selånger att komma tillbaka.

Fast deras avslut och spel saknar även den där skärpan som behövs för att göra mål. Bortalagets press som de hade försvann och Forward höjde tempot. Det här resulterade tillslut i att hemmalaget kunde göra 2-0 genom Stellan Carlsson i den 81:e min. Forward punkterade i och med målet matchen även om Robert Ingvarsson satte ett mål till i den 87:e min. Forward vann med 3-0.