Fotboll | Örebro SK spelade oavgjort mot Varberg BoIS

By on 21 februari, 2015

ÖSK startade starkt och kunde efter 16 min ta ledningen genom Alhassan ”Crespo” Kamara, Crespo var för dagen mycket spelsugen och manade flertalet gånger på båden det egna laget och motståndarna att sätta igång spelet snabbare.

I slutet av första halvlek går Örebro in i en svacka och Varberg kan kvittera till 1-1. Örebro kändes mycket ojämnt med perioder av mycket starkt spel blandat med relativt djupa svackor.

Varberg får i början av andra halvlek ett snabbt mål och ledningen med 2-1. Jag tycker att den stora bristen idag var försvarsspelet där jag saknade kommunikationen i laget, det kändes som man sprang om varandra och att timingen var off för dagen, detta tycker jag att man måste ta med sig till kommande matcher.

Matchen slutade 3-3 och räddaren för dagen i ÖSK får nog bli Crespo med sina två mål.

Nu när säsongspremiären är avklarad och man får ge en eloge till de supportrar som idag tog sig till Behrn Arena för ordentligt kallt var det. Nu väntar Dalkurd borta för att sedan ta emot Gefle hemma och än så länge har Örebro avgörandet i egna händer.