Hanne Barmousa är finalist i Årets föreningshjälte 2019

Av på 31 december, 2019

Efter en nomineringsfas med rekordstort intresse, kan nu Unibet stolt presentera finalisterna i Årets Fan och Årets Föreningshjälte. Vinnarna utses i början av januari av en jury där Glenn Hysén är ordförande. Återigen har rekordet för antalet nomineringar till Årets Fan och Föreningshjälte slagits. Ökningen beror till stor del på att ännu fler föreningshjältar nominerats än tidigare.

Sedan 2014 har initiativet Årets fan lyft fram och hyllat de hjältar som bidrar till och arbetar för ett schyst supporterskap. För tredje året utses dessutom Årets föreningshjälte, för att hylla alla ideella krafter som jobbar i det tysta.

Hanne Barmousas nominering lyder:
”Hanne Barmousa ställer alltid upp och missar inte en enda match, hemma som borta. Hanne ser alltid till att det är god stämning och ger positiv energi till alla som kommer och ett exempel på hans engagemang är att det är han som löser grillen och maten till matchen. Hanne är en sådan som är underbar att ha med i sin förening och sprider sin positiva inställning till alla andra.”

– Hanne är en sådan klippa som man vill ha i sin förening och saknar när han inte är där. Som tur är missar Hanne inte en match och verkar engagera sig på ett fenomenalt sätt. En given finalist, säger Glenn Hysén, ordförande för Årets fan.

Vinnaren av de tio finalisterna i respektive kategori erhåller ett pris till värde av 10 000 kr till sig själv och får dessutom skänka material till ett värde av 20 000 kr till sin förening.

Lokalt | Örebro Syrianska IF Örebro
Örebronyheter

Källa Mikael Åkerström

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in