Hänt under natten

Av på 26 juli, 2019
Arkivbild

26 juli 02:27, Misshandel, Örebro
Polispatrull larmades till en lägenhet på Norr efter samtal om bråk i lägenheten. En man i 20-årsåldern greps misstänkt för misshandel av sin sambo, som inte behövde sjukvård för sina skador.


26 juli 03:52, Stöld/inbrott, Örebro
Anmälare ringer och meddelar att det synts tre personer som rört sig i anslutning till villatomter på Bäckvägen i Bettorp. Polispatrullen anträffar personerna, och en skåpbil som de färdats i. En av dem bar på sig gods som kunde härledas till ett bilinbrott i närheten. Vid husrannsakan i bilen anträffades också misstänkt stöldgods, bl.a. 15 dunkar fyllda med diesel. De tre personerna, två män och en kvinna, i 35-40-årsåldern greps misstänkta för stöld genom inbrott, och fördes till polisstationen i Örebro.


26 juli 04:24, Trafikolycka, Askersund
På en mindre väg i Dalby i Zinkgruvan har två personbilar frontalkrockat.Föraren av den ena bilen misstänks ha ”buskört”, och tappat kontrollen över bilen, i vilken det också fanns en passagerare. Skadeläget är okänt. Föraren, en yngling född-01, misstänks för grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.


26 juli 05:59, Rattfylleri, Askersund
Polispatrull stoppar en bil med tillkopplad husvagn i Åsbro. Föraren är en man i 55-årsåldern, som blåste ”positivt” i polisens sållningsinstrument, vilket indikerar straffbar alkoholpåverkan. Han medtogs därför till polisstationen för provtagning i bevisinstrumentet. Provet visade alkoholpåverkan motsvarande 1,64 promille, vilket gör att mannen misstänks för grovt rattfylleri.


26 juli 08:24, Trafikkontroll, Kumla
Smedstorp har en polispatrull bedrivit trafikkontroll under en halvtimme. Alla kontrollerade förare var nyktra.

Lokalt/Länet
Örebronyheter

Källa: Polisen.se

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in