Instajobs öppnar krislinje för extrabemanning under vabruari

Av på 1 februari, 2018

Instajobs, en del av rekryteringsjätten Academic Work, har sedan 1,5 år tillbaka utvecklat en teknik som gör det möjligt för företag att lösa problemet med underbemanning med kort varsel. Nu utökar de sin tjänst med en krislinje för extrabemanning under vabruari.

Academic Works systerbolag, tech- och startup-företaget Instajobs har med sin teknik löst problemet med det stora antalet sjukdagar svenskarna tar ut varje år, framförallt under årets första månader. Tjänsten, som i huvudsak är en applikation tillgänglig i AppStore och Google Play, gör det möjligt att anlita extrapersonal på bara några minuter.

Många företags stora utmaning, inte minst under vintern, är alla sjuk- och vab-dagar som sätter dem i klistret. Att få in extrapersonal är ofta en tidskrävande process. Det har vi ändrat på, säger Miguel de Freitas, VD på Instajobs.

Appen matchar företag i behov av ett par extra händer med flexibla studenter. Under vab-säsongen, som beräknas pågå fram till mars, erbjuder Instajobs dessutom en krislinje. Du ringer och berättar när du behöver hjälp, och på några minuter har du nått ut till hela nätverket av instajobbare.

Appen har redan tillsatt tusentals jobb och Instajobs VD är stolt över de rekord de satt sedan starten 2016.

Vi har bevisat att du kan få ett jobb tillsatt på 31 sekunder och en instajobbare på plats på 39 minuter, säger de Freitas.

Instajobs krislinje nås på 08-12 81 31 00 och all information finns på www.instajobs.com

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in