Lokalt | De individuella misstagen sänkte Örebro

By on 12 december, 2015

Örebro Hockey håller i sin negativa trend och förlorade mot Skellefteå AIK med 2-3 hemma i Behrn Arena.

Örebro spelade stundtals riktigt bra och vinner första perioden med 1-0, men hade svårt att få in pucken samtidigt gör man för många individuella misstag vilka Skellefteå var duktiga på att utnyttja, detta gäller båda målen i andra perioden som slutar 1-2.

Efter fyra minuter in i fjärde perioden kvitterar Zamorsky med en fin lyftning in bakom Skellefteås målvakt.

Spiken i kistan kom dock i samband med en mycket tveksam utvisning av Weinstock som blev knuffad och touchar målvakten. Skellefteå sätter hård press i powerplay och presis i slutet av utvisningen trycker man in 2-3 målet vilket också blir slutresultatet.