Lokalt | IBF Örebro vann hemma efter dramatisk avslutning

By on 3 oktober, 2015

IBF Örebro tog emot FBC Lerum i innebandyallsvenskans 3e omgång, och kunder genom en dramatisk avslutning ta hem segern.

Första perioden var en riktigt tillknäppt omgång fram till 14e minuten då Örebro kunder före ett förlösande 1-0, därefter öppnades spelet upp och perioden slutade 1-1 efter en Lerum reducering.

Andra såg mer eller mindre ut som den första förutom att målen inte kom, tillknäppt och tajt spel där inte något av lagen släppte till.

I den tredje var det snudd på proppen ur och spelet blev mer öppet, efter en jämn ström med mål stod det 4-4 ända fram till 19.54 när Lindgjerdet klev fram och slog in vinstbollen till 5-4 då tiduret stod på 19.56.

Tack vare segern tog IBF Örebro sig upp i skrivande stund på en fjärde plats och sex poäng efter tre spelade omgångar.