Nya sajten för lån – Samlalånen.nu

Av på 29 november, 2019

Vi har sett att det finns ett stort behov för människor att samla sina lån på ett enda ställe. Det är lätt att samla på sig krediter på flera olika ställen och helt plötsligt kanske man finner sig sitta med 4-5 olika krediter med ofta höga räntekostnader och månadsavgifter. När en person väl hamnat i denna situation kan man med fördel vända sig till oss på samlalånen.nu för att få hjälp.

Vi har kontakt med olika långivare så när man ansöker om lån får man många långivare att välja på och kan i lugn och ro räkna på och jämföra de olika villkoren för att se vilket låneerbjudande som är fördelaktigast. All rådgivning är kostnadsfri fram tills du tagit beslut om vilken långivare som du väljer. Maxbeloppet som du kan låna hos oss är 600.000 kronor.

Fördelar med att samla lånen

Det finns en mängd fördelar med att samla sina lån istället för att ha många små krediter spridda på flera olika låneinstitut.

– Bättre lånevillkor, vilket oftast betyder bättre, lägre ränta.
– Minskade administrativa kostnader eftersom de flesta låneinstitut också har administrativa påslag på varje faktura de skickar ut.
– En faktura per månad istället för flera, vilket ger bättre överblick och lägre administrativ kostnad.
– Lägre månadskostnad för lånen.
– Bättre ekonomi brukar också bli ett resultat av att samla lånen och när man får bättre ekonomi kan man också, om man vill, betala ner lånet snabbare.

Kreditvärdighet

Många oroar sig för sin kreditvärdighet när de har många smålån. Kreditvärdighet är en bedömning av ekonomin och möjligheten att återbetala ett lån. I många fall är det så att har man många smålån så bedöms kreditvärdigheten vara lägre. Emellertid, om man söker ett lån för att lösa ut flera andra smålån så brukar det ses som positivt av långivarna och det är lättare att få sitt samlade lån godkänt.

Förberedelse

Innan du ansöker – förbered dig genom att räkna ihop alla dina smålån och se vilken totalsumma du får och räkna gärna också på vad dessa lån kostar i räntor och administrativa avgifter. Därefter, räkna på vilka inkomster du har så att du kan göra ett överslag över hur mycket du kan betala varje månad på ditt nya lån.

Till sist…
På vår sajt samlalånen.nu får du all assistans du behöver. Du kan enkelt välja det belopp du behöver och snabbt få besked om vilka villkor just du kan få. På sidan finns också räkneexempel så du lätt kan få en överblick över vad ett lån kommer att kosta dig. Ponera att du behöver låna 100.000 kronor för att lösa dina smålån, din effektiva ränta blir 7,18 %. Detta resulterar i en kostnad per månad på 1.248 kronor under en löptid på 9 år.

Du kan låna allt mellan 50.000 kronor och upp till 600.000 kronor och innan du skriver på några bindande överenskommelser så har du en tydlig bild över alla omkostnader som är förbundna med överenskommelsen.

Ekonomi | Regionalt
Örebronyheter

Källa PR DIREKT

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in