Örebro Kings orkade inte hålla mot Mullsjö AIS

By on 10 mars, 2018
Karl-Johan Sandberg

Örebro Kings tog under lördagen den 10/3 emot Mullsjö AIS hemma i idrottshuset för säsongens sista match, en match som för Örebro saknade betydelse då man var klara för fortsatt SSL spel i och med att AIK förlorade mot Jönköping tidigare i veckan.

För gästande Mullsjö stod en teoretisk femte plats på spel, något som laget tydligen inte verkade så lockande då man valde att vila fyra av sina toppspelare.

Det blev en match som Örebro dominerade till en början och med ett snabbt mål, Mullsjö svarade dock mot slutet av första perioden och kvitterade till 1 – 1.

Kings fortsatte att pressa på och andra perioden blev en målrik historia där Örebro gjorde tre mål och Mullsjö två där Embredzen stod för två mål och Jirebeck ett. Men Mullsjö var inte uträknade och i tredje perioden plockade man in Isak Rosen och man började att ta över matchen, den tredje perioden slutade 5 – 6 då Mullsjö satte segermålet med 26 sekunder kvar på klockan.

Man märkte att denna match inte hade någon betydelse för Örebro Kings och man blandade runt friskt i femmorna. Nu vidtar jobbet att bygga laget för näst säsong och frågan är hur många spelare man kommer att bli av med till andra klubbar.

Det var dock kul att se Jirebeck i form igen som lyckades göra tre mål idag.