Örebro SK spelade oavgjort mot BK Häcken

By on 2 juli, 2020

Örebro SK tog under Torsdagen den 2 Juli emot BK Häcken på Behrn Arena för den femte omgången av allsvenskan 2020.

Örebro som senast spelade oavgjort under en inte allt för bra match mot Östersund, Häcken vann senast mot Helsingborg som haft en tuff start på årets allsvenska.

Örebro började första halvlek bra och pressade Häcken men utan några riktigt vassa chanser, Häcken jobbade sig dock sakta in i matchen och spelet blev lite jämnare. Halvleken fortsatte med ganska jämnt och fysiskt tufft spel men utan några farligare chanser. Första halvlek slutade 0-0.

Häcken kom ut till andra halvlek med full fart och skapade direkt en riktigt bra chans men Örebro rede ut den och jobbade på för att skapa något, men det var Häcken som hade det vassare spelet. I den 63 minuten fick Häcken en jätte chans som faktiskt gick i mål men dömdes bort på grund av offside. Efter denna chans blev det bättre fart på Örebro med några chanser som följd men fortfarande inga mål. Mot slutet satsade båda lagen järnet för vinst men det blev inga mål och matchen slutade 0-0.

Det var en inte helt godkänd match från Örebro där man stundtals hade svårt att komma in i Häckens straffområde trots att man ägde en hel del boll, ibland kändes det helt enkelt som om att man inte vågade gå hela vägen. Matchen slutade 0-0.

Nästa match spelar Örebro SK den 5 Juli klockan 17.30 borta mot IK Sirius.

Matchen slutade Örebro SK 0-0 BK Häcken.