Örebro SK var värda bättre

By on 13 maj, 2017

Örebro SK åkte idag till Stockholm för att ta sig an AIK på Friends Arena.

Första halvlek blev en jämn historia med ett böljande spel, men efter 18 minuter satte Stefan Iahizaki bollen i nätet efter en snyggt slagen frispark.

Efter målet backade AIK hem något och Örebro fick mer tid med bollen, dock hade AIK några ytterligare fina lägen på sina kontringar.

Örebros backar att avstyra de värsta farligheterna och man gick till halvtidsvila med ställningen 1-0.

I andra halvlek satte ÖSK full fart medan AIK fortsatte backa hem och jag tror att detta spelmässigt var Örebros bästa halvlek hittills denna säsong utan att överdriva.

Örebro avslutar matchen med en riktigt grym chans som borde suttit både en och två gånger, enligt mig hade 1-1 varit ett rättvist resultat men Örebro skall definitivt vara mer nöjda med sitt spel än AIK.

Tyvärr saknar Örebro i dagsläget en naturlig målskytt och jag hoppas att någon kan kliva fram innan Kennedys avstängning löpt ut.

AIK vinner i alla fall detta möte och Örebro får ladda om inför matchen mot GIF Sundsvall nu på onsdag 17/5 klockan 19:00.