Procurator skänker personlig skyddsutrustning

Av på 22 juli, 2018
Arkivbild.

Runtom i Sverige pågår ett enormt arbete för att bekämpa skogsbränderna som härjar. Insatserna är krävande för bland annat räddningstjänsten och många frivilliga väljer att stötta upp.

Det betyder att personlig skyddsutrustning behövs åt alla de som vill hjälpa till. För att stödja i det arbetet skänker vi nu utrustning.

Skyddsutrustning åt frivilliga som bekämpar skogsbränderna
För att även frivilliga ska kunna skydda sig under arbetet med att bekämpa skogsbränderna har personal på Procurator samlat ihop fullt duglig personlig skyddsutrustning som fanns på hyllor på kontoret och utvecklingsavdelningen. 

Den snabba insamlingen resulterade i flertalet lådor med funktionella produkter av allt från brandstövlar och svetshandskar till varselvästar och skyddsglasögon.

Skyddsutrustningen skickades omgående till räddningstjänsten i Jokkmokk som blev mycket glad och tacksam över engagemanget samt till räddningstjänsten i Sveg och Ljusdal.

Kan ni också stötta upp?
Ta kontakt med kommuner som söker frivillig hjälp via att gå in på krisinformation.se som drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in