Proteinbolaget växer så det knakar – Årets Gasellföretag i Örebro län

Av på 13 november, 2018

Många Askås-kunder har genom bra beslut och målmedvetna satsningar haft fantastisk utveckling den senaste femårsperioden.

Proteinbolaget är absolut inget undantag – tvärtom. Grundarna och ägarna Mårten Åkeson och Adam Gillberg har lyckats positionera sitt företag som en aktör att räkna med i branschen. Proteinbolaget ligger i dag verkligen i framkant när det gäller försäljning av kosttillskott, träningskläder och träningsutrustning.

Gasellföretag i Örebro
När man nu får pris som årets Gasellföretag i Örebro län väljer Mårten Åkeson att lyfta sitt och Adams team som starkt bidragande till framgången.

Även om det blir ett stort fokus på mig och Adam som grundare är det extremt viktigt att inte glömma teamet. Idag är vi över 20 stjärnor som varje dag jobbar hårt för att Proteinbolaget ska fortsätta att vara en av de ledande aktörerna inom kosttillskott och träningskläder. Att vårt team nu åstadkommit sådana fantastiska resultat de senaste åren och nu tilldelats det här priset är vi fantastiskt stolta och glada över! Ett starkt och bra team är vad som ligger bakom framgången!

Under hösten har Proteinbolaget tillsammans med Askås lanserat en ny design för sajten. Detta tror Mårten och Adam kommer bidraga till att den positiva utvecklingen håller i sig.

– Ett steg i rätt riktning för oss var att se över hemsidan tillsammans med Askås. Att nu ha en sajt med ett tydligt mobile-first fokus tror vi kommer att gynna oss mer och mer för varje dag som går, säger Mårten Åkesson.

Länet | Proteinbolaget
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in