Strateg fortsätter växa – rekryterar Front-end Developer

Av på 14 november, 2017
Maximilien Noël

Strateg rekryterar Maximilien Noël till rollen som Front-end Developer. Maximilien kommer närmast från Built by Buffalo, en digital design- och utvecklingsbyrå, i Brighton och rollen som Front-end Developer. Maximilien har tidigare erfarenheter från byråer som Checkthis och Black Creative i Bryssel.

Maximilien Noël är född i Afrika, uppväxt i Belgien, har vidare bott och jobbat i Storbritannien för att i år flytta till Sverige och Örebro där han numer jobbar som Front-end Developer på Strateg. Som Front-end Developer arbetar Maximilien med att ta fram webbappar och webbplatser för Strategs kunder.

Strateg som byrå är mångsidig med goda kunskaper inom ett brett spektrum av områden i segmenten marknadsföring och kommunikation. Det möjliggör för mig att utvecklas samtidigt som jag bidrar med mitt perspektiv från tidigare erfarenheter. Här kan jag både uttrycka mig som renodlad Front-end Developer men jag får även möjlighet att jobba kreativt och i och med det vara med i flera led i kommunikationskedjan, säger Maximilien Noël.

– Maximilien har både bott och arbetat på många olika ställen vilket gör att han kommit in med erfarenheter av olika roller och kulturer. Detta märks framförallt i hans förmåga att tänka utanför boxen och samtidigt skapa ett relevant sammanhang. Vi ser honom som helt rätt person att förstärka vårt befintliga team med, säger Robert Lundin, Creative Director på Strateg.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in