​Ica-Stig byts till Ica-Stina enligt oddsen

By on 14 januari, 2021
Ica Stig är på väg att tacka för sig. Bild skärmdump från ICA reklamfilm v.53 2020 – Stigs nyårslöfte på Youtube

Efter sex år med Loa Falkman i rollen som Ica-Stig har företaget nu meddelat att butikschefen i reklamfilmerna ska bytas ut, spekulationerna kring vem som ska ta över stafettpinnen är nu i full gång och enligt oddsen från Betsson är chansen stor att det blir en Ica-Stina snarare än en ny Stig.

Bland de tre lågoddsarna hittar vi två kvinnor, Mia Skäringer och Susanne Reuter samt Johan Rabaeus.

– Årets Sommarpratare och Årets Julvärd i all ära, men nu ligger spänningen i vem som blir nya Ica-Stig. Mycket talar för att Ica kommer hålla fast vid sitt vinnande reklamkoncept och ta in en folkkär person som kan axla Loas roll, men frågan är ifall inte en kvinnlig chef är den behövande förnyelsen för att lyfta konceptet ytterligare, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Ica har meddelat att de i kommande reklaminslag och på sociala medier kommer släppa ledtrådar kring vem efterträdaren blir.

– I den senaste reklamfilmen kan man bland annat se att Loa både dansar och sjunger vilket kan skvallra om att efterträdaren har med sång eller dans att göra. Vi ser också ett vykort, där det står ”Greetings from London” som kan vara en ledtråd. Därför hittar vi både Tony Irving och Måns Zelmerlöv i listan över potentiella efterträdare. I reklamfilmen som släpptes inför nyår hintade också Loa om att lämna, och passade på att säga ”Ut med det gamla och in med det nya skulle man kanske kunna säga”, vilket eventuellt tyder på att vi får se en yngre butikschef som tar över. Men tittar man riktigt noga kan man missta allt för en ledtråd vilket gör gissningsleken både spännande och utmanande, avslutar Robin Olenius.

Nöje
Örebronyheter

Källa Betsson

You must be logged in to post a comment Login