​Linde energi inför “sponsringsfönster” för att bredda sin sponsring

Av på 11 november, 2020
Powered by Linde energi - Linde energi sponsrar lokalt. Foto: Linde energi

Linde energi brinner för ett levande Bergslagen och vill med sin lokala sponsring bidra till att alla ska kunna uppfylla sina drömmar. Nu inför det kommunägda bolaget ett “sponsringsfönster” som gör det möjligt att ansöka om sponsring för belopp upp till 10.000 kronor.

“Linde energi sponsrar lokalt. Allt från stora och små föreningar till evenemang, kulturevent och andra händelser. Genom att öppna ett sponsringsfönster hoppas vi kunna bredda vår sponsring ytterligare och därmed få en ännu större mångfald representerad”, säger Richard Järlstam, Marknad- och försäljningschef på Linde energi.

I dagsläget sponsrar Linde energi bland annat Stadra teater, Lindesbergs hembygdsförening, Bergslagens Spektakelteater, Kyrkbergets vänner, Manskören Harmoni och Frövi dansgille.

Linde energi har några större sponsoravtal som löper regelbundet. Samtidigt får bolaget många frågor om mindre sponsringsuppdrag. Med hjälp av sponsringsfönstret hoppas man nu kunna få en bättre överblick av förfrågningarna samt ge alla en lika stor chans att kunna ta del av företagets lokala sponsring.

“Tidigare har det handlat mycket om timing och vi har behandlat förfrågningar när de dykt upp. Vi hoppas att sponsringsfönstret ska bidra till att alla ”tävlar” på samma villkor”, fortsätter Richard Järlstam.

“Vi eftersträvar hållbarhet, jämställdhet, likabehandling och sunda värderingar. Uppfylls de kraven är intresserade varmt välkommen att lämna in en ansökan via vår hemsida”, inflikar Fredrik Klingvall, kommunikationsansvarig på Linde energi.

Vintern/vårens sponsringsfönster är öppet till den 15 mars 2021, mer information och ansökningsformulär finns på lindeenergi.se/sponsra.

Ekonomi | Länet Bergslagen
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in