​Lindesbergs kommun rättar fel om Lindbacka idrottsområde

Av på 25 november, 2020
Arkivbild

Lindbacka idrottsområde är namnet på området med idrottshall, ishall och idrottsytor intill Lindbackaskolan – inte hela skolområdet som angavs i ett pressmeddelande från Lindesbergs kommun. “Det var fel i första pressmeddelandet”, meddelar David Ornstein – kommunikatör på Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen – som skickat en rättad version av pressmeddelandet.

I det nya och korrigerade pressmeddelandet skriver Lindesbergs kommun:

“Lindbacka idrottsområde är namnet på det andra området som får ett nytt namn. På området finns en idrottshall, ishall och idrottsytor intill Lindbackaskolan. Namnet valdes bland annat för att tydligare skilja området från arenahallen och fritidsbyn, två andra stora idrottsområden i Lindesberg. “Det kändes logiskt att bygga vidare på Lindbacka och göra det lättare att komma till rätt adress. Lindbacka idrottsområde sätter idrottsbyggnaderna i ett sammanhang”, förklarar Tommy Kragh (S) – ordförande i Samhällsbyggnadsnämnden Bergslagen.

Lindbacka idrottsområde är området med två nya idrottshallar (röd 6), ishall (grön 3) och ny utomhusarena (röd 7). På området finns även Brotorpsskolans befintliga idrottshall (grön 2).

Länet | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in