Nattens händelser från Polisen

By on 11 december, 2022
Arkivbild

Natt till söndag polisområde Örebro

ÖREBRO

00.41
Narkotikabrott. I centrala Örebro anträffade en patrull en man i 20-årsåldern som var misstänkt påverkad av narkotika. Beslut togs om kroppsbesiktning. Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.


01.53
Grov misshandel. Polis bevittnade en grov misshandel vid en krog i Örebro. En man i 35-årsåldern greps efter en kortare språngmarsch och är nu anhållen för grov misshandel.


DEGERFORS

00.00
I samband med en kontroll vid Jannelund fattade patrullen misstankar om att föraren, en kvinna i 30-årsåldern, var påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning. Provsvaren får senare utvisa om kvinnan gjort sig skyldig till brott eller ej.


KARLSKOGA

06.17
Polisen fick in samtal om att en person hade blivit utsatt för ett rån av flera okända gärningspersoner i de centrala delarna av Karlskoga. Mannen ska ha blivit jagad och därefter rånad.
Efter en polisinsats kunde ett flertal personer gripas under morgonen.


LINDESBERG

22.54
SOS Alarm meddelade att en trafikolycka hade inträffat vid Torphyttan i Lindesberg. En bilist ska ha voltat med sitt fordon i samband med att denne väjde för ett annat fordon som fått sladd. Trafiken påverkades kraftigt under en kortare tid. Polisen åkte till platsen och skrev en anmälan om smitning från trafikolycka. I nuläget finns ingen misstänkt.


05.52
En nykterhetskontroll har genomförts på riksväg 50 i Guldsmedshyttan under morgonen. Samtliga 24 förare som kontrollerades var nyktra.


Utöver detta har patrullerna hanterat rutinärenden så som berusade personer, narkotikabrott och trafikkontroller.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login