24 företagsstjärnor pryder Kumla kommuns kalender under advent

Av på 30 november, 2021

I morgon är det första december och vi öppnar första luckan i Kumla kommuns adventskalender 2021! I årets upplaga låter Kumla kommun stjärnglansen stråla på 24 av alla fantastiska företag som gör Kumla till en bättre plats genom att finnas och verka här.

Idén om att Kumla kommuns adventskalender skulle uppmärksamma personer förknippade med positiva händelser från det gångna året kom upp förra året, och fick ett väldigt varmt mottagande från Kumlaborna. Så klart vill man fortsätta och i år låter man företagarna i Kumla glänsa lite extra.

Det är verkligen med både stolthet och ödmjukhet vi presenterar ett antal av alla otroliga företagare som bidrar med engagemang, arbetstillfällen och ett levande Kumla inom sina olika områden. Det har varit ett speciellt år och många har haft det tufft och vi är mer än tacksamma för den insats alla har gjort och gör för vår kommun, säger Hanna Jonasson, näringslivschef.

Både live och digitalt – hela advent

Adventskalendern kommer att vara både analog och digital. Rent fysiskt hänger alla luckorna i skyltfönstret intill entrén till stadshuset. Den som är ute och promenerar kan titta förbi stadshuset och se dagens lucka och alla de tidigare som är öppnade. Varje dag visas även dagens lucka på Facebook, på kumla.se och på Kumla kommuns infartsskylt vid norra infarten.

– Företagarna i Kumla är så oerhört viktiga för att sätta Kumla på kartan, säger Johanna Uddling, turistsamordnare i kommunen. Vi har företag som tar med Kumla ut både på den internationella och nationella marknaden vilket vi är glada och stolta över. Och det här är ett enkelt och lättsamt sätt att uppmärksamma och hylla dem. Och för Kumlaborna tror jag det blir spännande att se vem som döljer sig bakom dagens lucka – en blandning av både välbekanta och kanske en del nya ansikten på personerna bakom de olika företagen.

Så, håll i hatten, i morgon kör Kumla kommun!

Örebro län | Kumla
Örebronyheter

Källa Kumla kommun

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in