5 miljoner delas ut till vinnare i Glanshammar

By on 27 maj, 2023

På måndag 29 maj kommer Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist och ett tv-team till Glanshammar, för att dela ut guldkuvert till vinnare under ett event med tv-inspelning på gräsplanen i korsningen Gamla Arbogavägen/Åsvägen, med start kl. 16.30.

Postkodlotteriet har dragit vinsten ”Drömcontainern” på 5 miljoner kronor till Glanshammar, och det är lottköparna på postnummer 705 97 som får dela på vinsten. Vinnarna har kontaktats och bjudits in till vinstutdelningen, där det utöver guldkuvert och vinster även kommer finnas fika och musikunderhållning.

Hur mycket varje person har vunnit avslöjas på plats. Med sig till Glanshammar har man en guldig Drömcontainer, som kommer avslöja vilken vinnare som även vinner en Volkswagen ID.4, värd 627 599 kronor.

Vinstutdelningen sänds på TV

Utdelningen med vinnarna i Glanshammar kommer att sändas som ett inslag i Postkodlotteriets tv-program Drömpyramiden i TV4 lördagen den 3 juni kl. 19.30.

Vinsten publiceras den 3 juni kl. 08.00

Vinnarna får vinstbeskedet via post inom de närmsta veckorna. Vinnarna kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge från och med lördagen den 3 juni kl. 08.00.

Om Drömcontainern

Varje lördag i Drömpyramiden i TV4 visas ett inslag som avslöjar vilken ort som har vunnit veckans Drömcontainer och vilka vinnare som får dela på 5 miljoner kronor. Totalt delas det ut 25 miljoner kronor till fem postnummer, fem lördagar i rad.

Vinsten fördelas så här:

• Ca 2,2 miljoner kronor fördelas mellan samtliga lottköpare i postnumret.

• Ca 2,2 miljoner kronor fördelas mellan de lottköpare som dessutom bor i den vinnande postkoden. 

• En vinnare i postkoden blir också ägare till en Volkswagen ID.4 Pro Performance värd 627 599 kronor.

Nöje | Glanshammar
Örebronyheter

Källa: Postkodlotteriet

You must be logged in to post a comment Login