58 meter upp med Oscar Danielson

Av på 27 juli, 2021

58 meter upp med Oscar Danielson! Sommarens allra mest mysiga, intima och exklusiva musik-upplevelse under bar himmel på Svampens magiska skybar!

Oscar Danielson är sin egen genre, kritikerfavoriten och en mycket uppskattad liveartist. Han turnerar flitigt i både Norge och Danmark, men här hemma är han fortfarande som ett smultronställe att upptäcka.

Oscar har alltid har de mest välrenommerade musikerna på sina studioinspelningar. Live framträder han dock oftast själv i strumplästen med sin gitarr.

Hans låt ”Besvärjelse” från albumet ”Stockholm i mitt hjärta” har över 3 miljoner spelningar på Spotify och har tolkats av flera andra artister.

Oscar är av många ansedd som Sveriges främsta textförfattare, med texter som handlar om hur vi fungerar, vi människor mitt i livet. Barn, livstetris och en ständigt tickande klocka. Varenda textrad genomsyras av Oscars underfundiga humor och perfekt avvägda frasering.

2012 belönades Oscars skiva ”Det kostar på att vara barn” med en Grammis för Årets Barnskiva, och 2013 Grammisnominerades han i samma kategori för ”Oscar Danielson sjunger för barn som borde sova”.

» Mer information här «

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: Kulturaktiebolaget

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in