7-Eleven och Pressbyrån bjuder in pensionärer att fira vaccin med en kopp gratis koffein

Av på 28 april, 2021

En ljusglimt i tillvaron är att allt fler pensionärer äntligen är vaccinerade mot Covid-19. Precis som resten av Sverige hoppas Pressbyrån och 7-Eleven på att livet nu långsamt kan börja återgå till det normala.

För att fira den positiva utvecklingen med att allt fler pensionärer vaccineras bjuder nu convenience-butikerna Pressbyrån och 7-Eleven alla pensionärer på en gratis kopp kaffe.

“Vi vet att det varit ett extra svårt år för alla pensionärer i Sverige, och det är otroligt glädjande att det nu så sakteliga äntligen börjar vända i takt med att allt fler blivit vaccinerade. Det vill vi på Pressbyrån och 7-Eleven fira genom att ge en liten välkommen tillbaka-present till alla vaccinerade pensionärer som vill njuta av en härlig kaffe i vårsolen”, säger AnnaMaria Carnemark, marknadsdirektör på Pressbyrån och 7-Eleven.

Med start idag, onsdag 28 april, kan alla kaffesugna pensionärer ta del av erbjudandet genom att besöka sin närmaste Pressbyrån eller 7-Eleven. Erbjudandet gäller på samtliga av Pressbyråns och 7-Elevens butiker i Sverige. Totalt kommer man bjuda på 100 000 koppar kaffe eller annan valfri liten varm dryck.

Regionalt
Örebronyheter

Källa 7-Eleven

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in