A36 släpper ”Samma gamla vanliga”

Av på 13 april, 2021

A36 släpper nu sin andra singel för i år. Tamaka följs upp med ”Samma gamla vanliga”. Låten har ett fartfyllt flow med influencer från franskt rap. Låten föddes naturligt när två musikaliska talanger satt tillsammans 

“Låten kom till när jag va i studion med Elai. Vi hade gjort 3 låtar sen precis innan vi avrunda valde vi att göra en till. Elai satte på beatet och jag tyckte de va riktigt bra, sen kom låten till bara.”

”Samla gamla vanliga” handlar om att A36 alltid kommer vara den samma gamla vanliga, den som han alltid har varit innan berömmelsen. Han talar även om sitt driv för att nå sina mål.

”Låten handlar om att oavsett kändisskap, pengar etc, så är jag alltid samma person från samma område. Sen handlar låten också om mitt vardagliga liv, att jag är ambitiös, jobbar dagligen för det jag vill uppnå”

Sommaren 2020 uppmärksammades A36 med låten ”Alien”, en låt som gick viralt på egen hand efter många delningar och spridningar på sociala medier. ”Alien” placerade sig på topp 6 på svenska virala topp 50-listan. Strax efter det släppte A36 ”Ale Ale”, en franskinspirerad låt som klättrade upp på topp 75 på egen hand. Släppet uppmärksammades även i Musikindustrin efter att låten legat topp 1 på Sverigestopplistnas ”Heat Seeker”. Hans senaste släppt ”Tamaka”, en experimentiell upptempo låt med technoinfluerat beat tog sig upp till topp 38 på Youtubes ”Sweden Top Music video”-lista och A36 förutspås nu vara en utav årets starkast lysande stjärnskott. Han är en del av Spotifys egna ”Klass 2020” och har av Kingsize utsetts till årets nykomling.

”Låten betyder väldigt mycket då jag på de senaste låtarna valt o vara mer melodisk än att rappa bara. Så jag tyckte att de var dags o göra en låt som är mer hiphop för det är i grunden det jag är bäst på”

”Samma gamla vanliga” släpptes den 9 april och är producerad av Elai. Det finns även en maxad musikvideo till låten som är regisserad av Karim Fakih och producerad av Tchikana.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Warner Music International

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in