Påsk, ledighet och roliga lovaktiviteter i Kumla

By on 1 april, 2023
Bild: Kumla kommun

Hej påsk, ledighet och roliga lovaktiviteter i Kumla, på www.visitkumla.se/påsk har vi samlat ihop tips på aktiviteter som sker i Kumla under påsken och påsklovet.

 Biblioteket bjuder in till superhjälte-tema med bland annat spännande tipspromenad och möjligheten till att skapa din alldeles egen Manga-superhjälte! Man kan även påskpyssla och skapa med häftig teknik. På Djupadalsbadet kan man förstås bada och ha kul hela veckan, hinderbanan ligger i och varje dag körs roliga tävlingar.

För dig som är ungdom i Kumla mellan 13-19 år erbjuds bland annat bowling, bad och digital äggjakt – både till fots och motorburet.

Aktiviteter när helst du vill, och kan

Förutom dessa aktiviteter så finns det ju en hel massa att göra i Kumla under påsken, eller vilken annan dag som helst! C

ykla på våra mountainbikeleder och på vår häftiga teknikbana, lek och ha skoj på stadslekplats Tivoli, besök våra roliga och lärorika naturstigar, utmana familjen på discgolf i stadsparken eller varför inte besöka någon av våra allmänna grillplatser för en mysig stund framför brasan med en grillad korv med bröd.

Alla aktiviteter hittar du på www.visitkumla.se/påsk

Nöje | Kumla
Örebronyheter

Källa: Kumla kommun

You must be logged in to post a comment Login