ADHD-droger ger inga positiva effekter – bara skador.

Av på 31 mars, 2013

En ny granskning av de största och längsta ADHD-studierna som publicerats, visar att de narkotiska medel man ger barn och vuxna som påstås ha ADHD inte har några positiva effekter på lång sikt. Tvärtom visar de att de framkallar skador – vilket psykiatrin paradoxalt nog hävdar är positivt. Ändå fortsätter det gigantiska experimentet med våra barns hjärnor.

Psykiatrin har i alla tider hävdat att de symtom på hjärnskador de framkallat i alla tider genom olika metoder, såsom insulin- och metrazolchocker, lobotomier och elchocker, LSD-terapi, med mera, har varit något positivt. Den ”euforiska” känsla som många upplever efter en serie elchocker till exempel, är känd inom neurologin som tecken på en allvarlig hjärnskada. Detta betraktar psykiatrin som att patienten blivit botad!

När psykiatrin hävdar att koncentrationsförmågan ökar efter intag av narkotikaklassificerat amfetamin, så pekar de på ett fenomen som vanliga amfetaminmissbrukare kallar ”att punda”. De kan sitta i många timmar och pilla isär en maskin eller apparat, utan att någonsin få ihop den igen. Detta är inte ökad koncentrationsförmåga, det är ett förgiftningssymtom, en kraftig påverkan på hjärnan, ett drogfixerat tillstånd. Barnen sitter kanske stilla i klassen, men de lär sig inte mer eller bättre. Det visar studierna klart och tydligt. Man gör något åtbarnen, inte för barnen.

I en granskning av alla de stora långtidsstudierna av effekterna av ”ADHD–medicin” som man kallar de narkotiska preparaten, så framkommer inga positiva resultat alls. Studierna visar att skadorna är ganska allvarliga, pillren påverkar barnens blodtryck, stör hjärtrytmen, hämmar barnens tillväxt och utveckling; och hur detta påverkar en växande hjärna kan man bara spekulera i. Man kan ju se på ”väderkvarnarna” på Sergels torg, vilkas rörelsemönster framkallats av långvarigt bruk av amfetamin. Kommer vi att få uppleva en våg av Parkinsons sjukdom när de blir äldre? Ingen vet.

Det har gjorts en mängd kort- och deltidsstudier som lyfts upp till skyarna – till dess att nästa långtidsstudie presenterats. Då har även de mest hängivna fantasterna fått krypa till kors och erkänna att det inte var så bra. Ändå fortsätter narkotikadistributionen till små barn.
I ett civiliserat samhälle skulle detta leda till omedelbart stopp för denna behandling.

Läs mer om granskningen av långtidsstudierna: http://www.jannel.se/#home

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in