Aktiewebben har startat en helt ny sajt om aktier

Av på 20 mars, 2017

Öppnandet av sajten aktiewebben är nu ett faktum på domänadressen aktiewebben.se.

Aktiewebben skall informera om aktienyheter och ibland avråda köp eller redovisa mindre trevliga fakta, det är just vad man gjort när sajten öppnade. Aktiewebben gör en annorlunda genomgång av Betssonaktien och avråder köp baserat på underligheter och vad som skrivs om Betsson på nätet.

Här är några utdrag ut sajtens första sida:

Betssons styrelseordförande Pontus Lindvall sålde 60.000 B-aktier i Betsson, enligt Finansinspektionens insynsregistrering.

Posten såldes för 78:81 kronor per aktie vilket gör att affärens värde uppgår till drygt 4,7 miljoner kronor.

Det kan vara en bra ide att sälja Betsson aktier över huvud taget.

Det är inte länge sedan alla i styrelsen drabbades av plötslig köpiver och köpte aktier på börsen till en högre kurs än dessa nu såldes för. Den paranoide kan tro att det var taktiska köp för att “lugna” marknaden.

Detta skedde samtidigt som Internet fylldes av varningar för att spela i Betssongruppens olika bolag, en spelberoendeskandal gjorde inte saken bättre.

Reklamwebben AB driver en kamp på nätet för att få betalt för en faktura på över 15 miljonerd De har blivit lurade att skriva på ett avtal att tvist går utanför rättssystemen. Polis och åklagare la ner polisanmälan med vändande post.

Det kan tyckas smart att lura ett annat svenskt företag på 15 miljoner. Men nu är det just det företag som byggt upp Betssons expansion så det är rent skamligt.

Dessutom dumt, sedan detta hänt har Reklamwebben varje vecka gjort olika försök att få betalt och att dra Betsson till domstol.

Det misslyckas hela tiden för Betssons avtal verkar vara vattentätt. Men det visar hela tiden upp hur Betsson agerar.

Dessutom är det inte särskilt smart att bråka med en reklambyrå som är specialister på Internet. De kommer givetvis att visa upp Betssons byk. Det som publiceras på internet stannar där.
Den kraft som skapade Betsson framgång har de nu vänt emot sig.

Etiska investerare börjar dra sig ur Betssonaktien, nyligen kom ett Google Alert till.

Aktietips
Det kan vara en god ide att sälja av Betsson aktier på börsen anse aktiewebben, det allra minsta man absolut bör göra är att prenumerera på Google Alerts på ordet Betsson, alla förekomster.

Ekonomi | Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in