Alan Walker presenterar nästa kapitel med nya singeln ”Fake A Smile” feat. Salem Ilese

By on 23 februari, 2021

Multi-platina säljande norska artisten, DJ och producenten Alan Walker teamar upp med hitmakerskan Salem Ilese på nya singeln ”Fake A Smile”. Låten bär Alan Walkers klassiska ID kombinerat med Salem Ileses sårbara röst på vocals. 21-åriga Salem Ilese är tidigare känd för hennes enorma hit ”Mad At Disney” som spred sig som en löpeld över TikTok och genererade 3.2 miljarder videos på plattformen.

I samband med singelreleasen släpps även en tillhörande musikvideo som släpptes på Alan Walkers Youtubekanal. Videon för ”Fake A Smile” tar oss vidare i historien om The Walker Universe och är startskottet för det kapitel som väntar under 2021 och exalterar Walker-fans världen över.

– ”Fake A Smile” är en låt jag jobbat på ett tag. Jag gillar verkligen innebörden av låten och Salem Ilese har gjort ett fantastiskt jobb med sången. Hon är verkligen en spännande artist som jag tycker folk borde ge sin uppmärksamhet. Tillsammans med singeln släpper jag också min nya musikvideo som vi spelade in för över 6 månader sen. Videon fortsätter historien om Walkers och de utmaningar de ställs inför, hoppas att folk ska gilla det nya kapitlet i historien. Jag är verkligen nöjd med resultatet och är stolt över jobbet och produktionen bakom videon med Kristian Berg i spetsen, en filmregissör som jag jobbat nära med sedan start. – Alan Walker.

– Det här är för mig en sång om människorna i ditt liv som har makten att dra dig ur dina mörkaste ögonblick, människorna du håller närmast ditt hjärta. Jag är hedrad att få vara en del av denna låt tillsammans med Alan Walker. Exalterad över att vi kunde skapa något såhär speciellt även från distans och jag hoppas alla kommer tycka om låten. – Salem Ilese.

Alan Walker har över 50 miljarder audio- och videostreams och är den 9:e mest följda artisten på Youtube och 20:e mest följda på Spotify. Han har tidigare temat upp med artister så som Ava Max, Hans Zimmer, Noah Cyrus och A$AP Rocky. Sedan sin genombrottsingel ”Faded” har Alan Walker tagit världen med storm och byggt en gedigen fanbase med över 120 miljoner människor som följer honom dagligen. Sedan hans release av debutalbumet ”Different World” i december 2018 som bland annat innehöll platinasäljande singlar som ”Darkside”, ”Alone”, ”All Falls Down” har Alan Walker haft över 600 arena- och festivalshower, inklusive Coachella, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Lollapalooza med flera. Utöver det har Alan Walker bland annat blivit belönad med två Norska Grammis och en Billboard Award nominering.

Kultur | Regionalt
Örebronyheter

Källa Sony Music

You must be logged in to post a comment Login