Anders & Måns tillbaka med Så funkar det – The Show till Örebro

Av på 23 september, 2021
Anders "Ankan" Johansson och Måns Nilsson.
Foto: Nils Bergendal

Nu är restriktionerna borta! Hög tid att ta fram kostymerna ur garaget, hyra tonvis med lampor och ge sig ut på vägarna för att informera om djur, bröd och Finland. Sedan landets scener tvingades slå igen har Anders och Måns succéföreställning Så funkar det – the Show! legat i träda.

Innan denna ofrivilliga paus hann duon sprida skratt, fakta och trams till ett tjugotal fulla salonger, få fina recensioner och se världens näst största osthyvel. På måndag har radarparet även chansen att ta hem Årets humorpodd på Barncancergalan – Det svenska humorpriset. Nu rullar succéföreställningen ut på vägarna igen. Tisdag 5 oktober är det nypremiär i Stockholm och därefter väntar en stor Sverigeturné med ett stopp i Örebro Fredag 12 November 2021.

Vill du veta hur sjöväderrapporten påverkat din karriär och på vilket sätt bröd och landsgränser hör ihop? Undrar du måhända på vilket sätt fåraherdar varit besvikna på ordet många eller varför posten borde sluta inspireras av marina däggdjur? Så funkar det – The Show har svaren! Eventuellt. 

I snart tjugofem år har Anders Johansson och Måns Nilsson levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dem i tv, hört dem i radio och i podd. Hösten 2021 kommer de återigen leverera sin informationsspäckade underhållning – denna gång i form av  en sprudlande scenshow. Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång och pyttelite dans samt en och annan gissning svarar Anders och Måns på publikens frågor. 

– Jag har lite glömt bort hur man pratar så det ska jag öva på de kommande veckorna,
säger Anders Johansson.

– Jag ser fram emot två saker. Att spela vår föreställning och äntligen få se Värnamo,
säger Måns Nilsson.

Anders & Måns tillbaka med Så funkar det – The Show till Örebro med en föreställning på Hjalmar Bergman teatern Fredag 12 November 2021.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa Iles PR

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in