Andreas Moe släpper låt om sann vänskap – ‘Hey Lulu’

Av på 14 april, 2021

Kritikerrosade artisten Andreas Moe släpper sin andra låt för i år. ‘Hey Lulu’ släpps den 9 april och följer upp tidigare singeln ‘Holding On’ som kom i januari. Den nya singeln är även den en del av Andreas egenproducerade låtsamling inspelad i hans hemmastudio, ett resultat från isolering under corona-pandemin. Låtarna släpps i form av en EP i slutet av maj 2021.

– ‘Hey Lulu’ är en låt om sann vänskap. Oavsett tid, omständigheter eller avstånd så gör man sitt bästa att finnas där, i vått och torrt, villkorslöst. Jag tror att vi alla har minst en Lulu i våra liv som vi tycker förtjänar mer och kan uppnå mer med rätt typ av kärlek och stöd, berättar Andreas Moe.

Artisten och låtskrivaren Andreas Moe är femfaldigt Platinum-certifierad och har arbetat tillsammans med artister över hela världen som bland andra Avicii, John De Sohn, Tiesto, Sharon Vaughn och Corey Sanders. Andreas debuterade som soloartist 2012 och har förutom egna konserter agerat förband åt exempelvis John Mayer under hans arenaturné. Hans tidigare singlar har fått internationell uppmärksamhet av flertalet magasin, bland andra Amercian Songwriter, Celebmix och Whytt Magazine. Den 28 maj släpper Andreas nya EPn – All Our Worries Are Poems – Pt. 1 – som följer upp EPn ‘Love Fast, Heal Slow’ från 2019.

Under valborgshelgen den 2 maj medverkar även Andreas som artist i Bingolotto på TV4.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Cosmos Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in