Anel Coralic klar för säsongen 2017/18 i ÖSK Futsal

By on 11 maj, 2017

Anel Coralic har valt att fortsätta sin futsalkarriär i ÖSK Futsal genom att förlänga sitt kontrakt över säsongen 2017/18.

”Skön känsla. Känns som att vi har något spännande på gång i år och vi fick mer trygghet i att Mikko och Victor förlängde så att vi kan jobba vidare på dem bitarna vi började jobba på mitt i förra säsongen där vi började att gå från klarhet till klarhet. Sedan var det surt att missa båda semifinalerna förra året men dit skall vi komma i år med och förhoppningsvis även spela en final.”, säger Anel Coralic.

”Anel Coralic är en av de bästa pivoterna i SFL, något han bevisat i flera säsonger nu. Med sin teknik är han väldigt svårstoppad och svår att ta bollen av. En målskytt som alla skulle vilja ha i sitt lag. Får han vara skadefri och fila på defensiven än mer, är det en tidsfråga innan han gör sin första landskamp för Sverige”, säger tränare Victor Huerta.

”Anel Coralic har kritat på för ännu en säsong i ÖSK Futsal. En av SFL:s vassaste offensiva spelare med en första touch som håller otroligt hög kvalité. Vi är mycket glada över att Anel är med säsongen 2017/18”, säger sportansvarige Fredrik ”Honken” Holmqvist.

Sport | Fotboll lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login