Anis Don Demina kastar sig ut på en standup-turné kommer till Örebro

Av på 26 mars, 2022
Anis Don Demina.
Foto: United Stage Sverige

Artist. Youtuber. Programledare. DJ. Nu kan multitalangen Anis Don Demina addera ytterligare två titlar på visitkortet, standup-komiker och författare. I vår kastar han sig ut på en mäktig standup-turné med ett stopp i Örebro lördag 7 maj 2022 innan dess den 2 maj släpper han sin självbiografiska bok ”Maskinen”.

– De senaste åren har jag gått från att vara okänd dj till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor. Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta att jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina.

Boken ”Maskinen” berättar om vägen från förorten i Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.

Standup-turnén går hand i hand med temat på boken och tar även upp viktiga samhällsfrågor som tjockisskämt och hur man ljuger på bästa sätt.

– Att släppa bok och samtidigt ge sig ut på stand up turné runt om i landet för att träffa publiken och läsarna kommer bli magiskt, säger Anis Don Demina.

Anis Don Demina kommer till Örebro lördag 7 maj 2022, där han uppträder på Frimis Salonger.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa United Stage Sverige

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in