Anja och Moa – årets BEL-pristagare på Lindeskolans estetiska program

Av på 5 maj, 2022
Anja Olme och Moa Öhrner - årets BEL-pristagare på Lindeskolans estetiska program.
Bild: LindeKultur

Efter två års pandemianpassat firande av den årliga BEL-ceremonin på Lindeskolan i Lindesberg har nu 16 av gymnasieskolans elever prisats med BEL-priser – däribland Anja Olme och Moa Öhrner som delade priset på Estetiska programmet. 

Utdelningen av BEL-priser (Bra Elev Lindeskolan) är en årlig ceremoni som sponsras av Sparbanksstiftelsen Bergslagen.

BEL-priset är på 10.000 kronor för varje nationellt gymnasieprogram på Lindeskolan och delas ut till elever i årskurs 3 som utses av programmet lärare. Priset kan delas mellan flera elever som för Anja Olme och Moa Öhrner som får dela på prissumman.

Representanter för Sparbanksstiftelsen och Bergslagens Sparbank – däribland Kerstin Åkerstedt och Cecilia Jeffner – delade ut priserna på BEL-ceremoni där elever på Estetiska programmet bjöd på musikunderhållning.

Estetiska programmet, estetik och media (delat pris): Anja Olme

Motivering:
”Den nominerade eleven för inriktningen estetik och media är en god kamrat och seriös förebild i klassrummet. Eleven vill alltid utvecklas inom ramen för esteternas verksamhet, och tar därför ständiga steg framåt i sin utbildning på ett synbart vis.”

Estetiska programmet, musik (delat pris): Moa Öhrner

Motivering:
”Den nominerade eleven för musikinriktningen är en självklar musikestet. Eleven har förmågan att kombinera sina studier med karaktärsämnena på ett seriöst sätt, och ligger på en fin nivå i alla ämnen.”

Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in