Äntligen dags för balkongliv

By on 30 januari, 2021

Öppna dörrarna till ditt andra vardagsrum! Rustas nyheter för vår och försommar gör det enkelt att odla, äta och umgås på balkongen.

I mars spirar vårkänslorna på Rusta och varuhusen fylls av nyheter för balkongen. Här finns allt från snygga loungemöbler och mindre matbord till textilier för utomhusbruk, odlingstillbehör och solcellsbelysning i roliga utföranden.

Tiden då balkongen bestod av ett minimalt bord och två stolar är förbi. Allt fler vill inreda personligt och mysigt även på små ytor, vilket ställer krav på platseffektiva utemöbler. Loungenyheten Aten är en nätt och stilren möbel i flera delar, precis som modellen Amsterdam, som tack vare moduler kan skräddarsys efter yta och behov. På den lite större balkongen blir relaxstolen Valencia med tillhörande bord perfekt för avkopplande stunder.

Låt grönskan ta plats

Allt fler får upp ögonen för odling, och i vår syns mängder av planteringstillbehör och snygga krukor bland Rustas nyheter. Med en odlingshylla eller ett krukställ blir kryddgrönt och blommor en del av den inredningen.

Mjuka textilier som sittdynor och kuddar för utomhusbruk gör det enkelt att piffa lite extra. Sortimentet utökas i vår med flera fina mönster – perfekt för den som vill flytta med sin personliga inredningsstil till uteplatsen.

Trolla bort det hårda balkonggolvet med hjälp av trall i FSC-certifierad akacia och en snygg matta för utomhusbruk. Addera solcellsbelysning och njut av balkongen även när solen gått ned. I år finns mängder av modeller i form av slingor, lanternor, katter och lekfulla figurer som gör livet utomhus lite extra glatt!

Nöje
Örebronyheter

Källa Rusta

You must be logged in to post a comment Login