Äntligen en seger för Örebro HK

Av på 22 november, 2013

Ikväll tog det slut, efter 13 raka matcher utan en trepoängare lyckades tillslut Örebro HK vinna. Det blev en bortaseger mot Modo med 1-2.

Segern kom dagen efter att Patrik Ross lämnade Örebro. Om laget tog en segern pågrund av hans frånvaro lämnar jag osagt. Men det behövdes iaf en vinst nu för att bygga upp självförtroendet.

Matchhjältar för Örebro blev Martin Johansson, Tim Wallace och Tim Sandberg, Örebromålvakten räddade 33 skott ikväll.

Modo tog ledningen genom Mario Kempe i slutet av den första perioden. Det blev en jämn och målsnål historia. Det var först i den tredje perioden som Örebro fick hål på Modo.

Martin Johansson kvitterade matchen när han fick ett långpass från Jared Aulin. Johansson blev helt fri med målvakten Anton Forsberg och la pucken mellan benen på honom.

Två min senare skulle Tim Wallace ge Örebro ledningen, han slog in ett skott direkt efter tekning, en tekning som Ben Walter vann. 1-2 stod sig perioden ut och Örebro vann.

Efter matchen sa assisterande tränaren Roland Sätterman följande till C-More.

– Efter den turbulenta veckan känns det skönt med vinsten. Jag håller med honom, vinsten ikväll känns betydligt skönare än att behöva inkassera en till förlust.

Bild: Arkivbild Örebronyheter

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in