Apollo lanserar resor från Örebro Airport

By on 25 juni, 2024
När Apollo äntligen lanserar direktflyg från Örebro Airport blir det inte bara till Kreta, utan även till Ioannina på det kontrastrika grekiska fastlandet.

Arkivbild

Nästa sommar kan man upptäcka Kreta, Parga, Lefkas, Sivota i Grekland eller Saranda i Albanien direkt från Örebro Airport.

Apollo utvecklar ständigt sitt flygprogram för att göra det så enkelt som möjligt för reslystna svenskar att flyga direkt till sina semesterfavoriter. Från och med sommaren 2025 lanserar researrangören två nya direktflyg från Örebro Airport till två av sommarens mest populära resmål, Kreta och Ioannina på det grekiska fastlandet.

— Fantastiskt roligt! Vi välkomnar satsningen och Apollo, som är en efterlängtad researrangör för Örebro Airport. Det är första gången som vi har dessa resmål som val i utbudet, så det kan nog vara bra att var ute i tid med att boka, hälsar Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

Kreta är sedan länge ett mycket populärt resmål för både stora och små och här hittar man de finaste pärlorna att semestra på, allt från lugna små genuina byar till mer turistvana badorter. Här finns ett brett hotellutbud med charmiga, små familjeägda hotell och större hotell med alla bekvämligheter. Vare sig man letar efter en klassisk solsemester med kristallklart vatten eller fart och fläkt så har Kreta något för dig.

Upptäck det grekiska fastlandet

När Apollo äntligen lanserar direktflyg från Örebro Airport blir det inte bara till Kreta, utan även till Ioannina på det kontrastrika grekiska fastlandet. Här kan äventyrslystna örebroare upptäcka populära semesterorter som Parga och Sivota eller den idylliska ön Lefkas.

Vill man bocka av ett nytt land på din bucket list kan man också resa med Apollo från Ioannina till Saranda i Albanien, ett av de snabbast växande resmålen i år.

– Vår satsning på regionala flygplatser är viktig för oss och det betyder mycket att vi kan erbjuda våra resenärer den flexibilitet som det innebär att kunna flyga direkt från Örebro Airport till flera av sommarens mest populära resmål, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Apollos resor från Örebro sommar 2025

  • Heraklion, Kreta: torsdagar, 1 maj-19 juni
  • Ioannina, grekiska fastlandet: lördagar, 21 juni-9 augusti

Nöje | Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Apollo

You must be logged in to post a comment Login