Apollos hotellerbjudande utökas med världens snabbast växande sport – padel

By on 8 februari, 2021

Padel fortsätter att växa explosionsartat och 2020 testade mer än en halv miljon svenskar sporten. Apollo fortsätter sin strategiska satsning på sport och aktiv livsstil och bland annat görs det nu enklare att spela padel utomlands. Inför sommarsäsongen 2021 lanseras flera hotellnyheter som alla har utrustats med padelbanor.

– Som Nordens största arrangör av träningsresor är det självklart att en så populär sport som padel inkluderas i vårt utbud. Vi har redan nu stor efterfrågan på våra särskilda padelveckor då vi erbjuder banor och instruktörer utan extra kostnad, säger Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo.

Fler hotell med padelmöjligheter är på väg och redan i sommar kommer särskilda padelveckor att arrangeras, bland annat i Grekland. Under dessa veckor kommer padelinstruktörer att finnas på plats för coachning i padel utan extra avgift. Alla träningsevents, specialveckor och särskilda sportarrangemang finns i Apollo Sports nordiska träningskalender.

Padel rankas idag som världens snabbast växande sport. Såväl antalet utövare som antalet padelbanor har ökat rekordsnabbt, inte minst i Sverige. Padel påminner mycket om tennis med ett liknande regelverk, men anses både lättare och mer socialt. Ytan för en padelbana är också endast en tredjedel av en tennisbana vilket förenklar etableringen av nya banor.

– Våra nya sporthotell, Sivota Retreat- powered by Playitas i Sivota och Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos liksom vårt nya boutiquehotell på Lesvos, Mondo Boutique, Porto Plomari, är några exempel på hotell med nytillkomna padelmöjligheter. Dessa är perfekta hotell för att kombinera en härlig medelhavsupplevelse med intensiva timmar på padelbanan, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör i Apollo.

Nöje | Regionalt
Örebronyheter

Källa: apollo

You must be logged in to post a comment Login